Prezentare firma

SC Rural Peisagistica SRL s-a nascut din pasiune si experienta.

Pasiunea pentru plante si experienta din lucrul cu ele ne-au determinat sa ne imbogatim in permanenta activitatea si portofoliul.

Am inceput cu pomii fructiferi si cu legumele, apoi am ales sa crestem si flori si arbusti fructiferi, iar acum pe langa toate acestea am facut loc si pentru Paulownia.

De ce?

Pentru ca in serele de la Seleus este loc pentru toate.

Pe langa sere am dezvoltat si un laborator de micropropagare a plantelor in vitro ceea ce asigura o calitate incontestabila materialului saditor oferind in acelasi timp posibilitatea inmultirii plantelor intr-un ritm accelerat si intr-un volum mai mare. Fiecare planta care iese din laborator primeste un certificat de calitate virus free.

Ca orice societate de profil, avem capacitatea de a produce si a comercializa en-gross si en-detail, din stoc sau la comanda clientului o gama variata de flori, pomi fructiferi, rasaduri de legume, arbusti fructiferi si plante pentru plantatii in sistem intensiv/superintensiv. (te rugam sa vizitezi si www.bazarulverde.ro)

Plantele se livreaza atat in palete alveolare cat si in ghivece de diferite dimensiuni, in functie de specie, pentru toate ocaziile.

Florile sunt produse in turba fertilizata, fiind obtinute din butasi si rasaduri certificate international si la standarde europene.

Pomii fructiferi, arbustii si plantele de paulownia  sunt produse in laboratorul de micropropagare in vitro pe care il detinem.